Omgeving

Ligging van het chalet

In chalet GG7 verblijft u op een van de meest fantastische plekjes van Soal Beachresort te Workum. Chalet GG7 is gelegen direct aan het strand. Ideaal voor watersportliefhebbers, maar ook voor jonge gezinnen en mensen die rust zoeken. In het naast gelegen natuurgebied de Workummerwaard, verblijven duizenden bijzondere vogels en andere dieren. Vanuit Amsterdam rijdt u in slechts anderhalf uur naar Workum. Voor u het weet bent u dus op uw heerlijke vakantiebestemming.

 

Beach Resort

Het Beach resort beschikt o.a. over een eigen jachthaven, diverse speeltuinen, supermarkt, snackbar en restaurant. Er is een animatieteam aanwezig, waar u niets van zult merken als u dat niet wenst. Door haar veelzijdigheid, biedt het resort voor iedere doelgroep voldoende vertier.

Hindelopen

In dit oude Friese havenstadje waant u zich even terug in de tijd. Vanuit Workum kunt u er in 20 minuten naar toe fietsen, waarna u uren door het stadje kunt dwalen. Het heeft vele bezienswaardigheden, waaronder de oude sluis en het eerste Friese schaatsmuseum (https://schaatsmuseum.nl). Een lekker visje eten in één van de visrestaurantjes, geeft u weer voldoende energie om uw weg te vervolgen. Kortom: Hindeloopen moet even worden bezocht tijdens uw verblijf in Chalet GG7.

Workum

Dit oude Friese stadje staat bekend als één van de Friese elf steden (https://nl.wikipedia.org/wiki/Workum). Het is direct aan het IJsselmeer gelegen op ongeveer 1 uur rijden van Amsterdam. Vanwege de gunstige ligging t.o.v. de Waddenzee, het IJsselmeer en andere Friese meren, bezoeken veel watersporters het stadje. In het centrum bevindt zich een heel gezellig marktplein met diverse restaurantjes en terrassen. Het Jopie Huisman museum welke eveneens in het centrum is gevestigd, trek jaarlijks vele bezoekers (www.jopiehuismanmuseum.nl).

Chalet aan het strand

+31 6 53 22 32 63

Boeken

Copyright © 2024 Chalet Workum